” Înţelepciunea psihopaţilor” de Kevin Dutton

Titlu: Înţelepciunea psihopaţilor
Autor : Kevin Dutton
Editură : Globo
Nr. pagini: 283
Traducător: Anne -Marie Păcurar
An apariţie la editura Globo: 2013
An apariţie: 2012

” Înţelepciunea psihopaţilor ” de Kevin Dutton este o carte captivantă care prezintă cum se manifestă psihopatia în viaţa de zi cu zi.
Probabil ai auzit de multe ori cuvântul ” psihopat ” dar nu ai avut niciodată o idee clară în minte a ceea ce înseamnă să fii psihopat, sau poate că deja ştii multe despre acest subiect şi totuşi eşti interesat de informații suplimentare.
Înainte să citesc această carte bănuiam ceva despre ce înseamnă, totuşi mi-am dat seama că multe dintre clipurile vizionate conţineau şi informaţii eronate ; de aceea în mintea mea nu ştiam exact ce e psihopatia.
Eram interesată de acest subiect, destul de popular, şi am fost fericită când cei de la editura Globo mi-au trimis câteva cărţi în această temă.
Iniţial credeam că e o carte de dezvoltare personală, cum am mai citit, plină de sfaturi pe care ştii sigur că nu le poți pune în aplicare, dar m-am înşelat amarnic.E o carte carte te face să gândeşti, să deschizi ochii şi să-i vezi pe adevăraţii psihopaţi.Kevin Dutton a adunat în cartea sa o mulţime de experimente a căror rezultate sunt fascinante, întrebări la care sigur o să meditezi, exemple celebre şi descoperiri din acest domeniu.
După ce am înţeles care sunt trăsăturile unui psihopat, am înţeles multe lucruri.Mi-am dat seama de ” calităţile ” de care ai nevoie să ajungi în vârful piramidei.Am reuşit să privesc cu alţi ochi lumea din jurul meu, un ochi mai atent .Cu această carte poți afla care sunt adevărații psihopaţi, ce doză de psihopatie ai chiar tu şi multe alte lucruri care merită ştiute.
Nu am să vă mint spunându-vă că m-a ţinut în priză pe tot parcursul ei, au fost şi pagini mai plictisitoare cel puţin pentru mine, dar acelea sunt cu mult în minoritate.
Mă simt câştigată că am citit-o.
Din perspectiva mea de adolescent care încearcă să înţeleagă ” lumea ” totodată înţelegându-se pe sine declar că e o carte care trebuie citită, aş pune-o chiar în programă.Creierul meu se declară mullţumit:) ! O puteţi comanda de aici:

https://bookzone.ro/produs/intelepciunea-psihopatilor/?gclid=Cj0KCQiAtrnuBRDXARIsABiN-7D7tOU4–bZcFpKFFcuK39n7GcZi3ABewCUfI77_oEFO2UZtChl2LkaAko2EALw_wcB

https://www.libris.ro/intelepciunea-psihopatilor-kevin-dutton-glo978-606-93323-1-3.html?gclid=Cj0KCQiAtrnuBRDXARIsABiN-7ChInI9UqpP55xBECbtvw9feHx9hxM1s-tBhez1umodriwaV54T9G8aAq9SEALw_wcB

Publicat de books mean power

Salut!Mă numesc Beatrice şi pasiunea mea este lectura, îmi place să împărtăşesc opiniile mele în privinţa unor cărți de aceea am creat acest blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: